Вітаю Вас, Гость
Головна » 2019 » Декабрь » 16 » 14 грудня День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
12:18
14 грудня День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

 

Чорнобиль – один із епохальних поворотів не тільки української історії, але і всього людства. Біль і мужність Чорнобиля сповнює наші серця тривогою та неспокоєм. Тільки через багато років приходить до нас переосмислення масштабів цієї трагедії і подвигу ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС. Ми маємо зробити все, щоб у майбутньому подібні катастрофи ніколи не повторювались, а пам’ять про цих людей жила у наших серцях.
13 грудня 2019 року в нашому закладі відбулися заходи з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Педагогічним колективом школи була проведена тематична землі у нас не буде, нам потрібно нашу зберегти», в шкільній бібліотеці оформлена книжкова - ілюстративна виставка : «Чорнобиль – катастрофа ХХ століття» учням 8-10 класів влаштовано перегляд документального фільму «Мужність і біль Чорнобиля». Діти мали змогу ознайомитися з подіями 1986 року, переглянути відео сюжети про героїзм і мужність ліквідаторів наслідків страшної катастрофи.
Хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих, чиє життя обірвав смертоносний атом, безневинна смерть яких назавжди залишиться незагоєною раною нації.

 

Переглядів: 207 | Додав: Prostor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: