Вітаю Вас, Гость
Головна » 2021 » Февраль » 25 » Небесна Сотня воїнів Майдану
12:52
Небесна Сотня воїнів Майдану

19 лютого у закладі пройшов інтерактивний захід «Небесна Сотня воїнів Майдану», присвячений Дню Героїв Небесної Сотні. Захід пройшов у вигляді квесту з використанням QR- кодів і презентацій зібраної інформації. (керівник Нужа Ю.П.).
20 лютого ми відзначаємо річницю з дня трагічних, сповнених героїзму подій Революції Гідності, пік розстрілів Героїв Небесної Сотні. Цей день назавжди увійде в історію України як символ жертовності, патріотизму та героїзму і вкотре підтвердить тезу про те, що в найкритичніший та найважчий період нашої історії знайдуться герої, які своєю жертовністю дозволять будувати нам майбутнє.
Ми висловлюємо глибокі співчуття родинам загиблих Героїв та закликаємо весь український народ до єдності у цей важкий, сповнений випробувань час для нашої держави.
Герої Небесної Сотні стали джерелом натхнення для наших героїчних воїнів, які гідно продовжують справу Героїв Небесної Сотні, захищають наше з вами право на вільне життя.
Гідність, свобода, відвага, єдність, честь – стали одними з головних об'єднавчих цінностей Революції Гідності.
Як велично сьогодні звучать слова Бориса Грінченка: "Кожен повинен боронити свій рідний край, не жаліючи життя». «Небесна Сотня» - це Герої нашого часу!
Борись, Вкраїно, за свободу,
Бо кров і сльози пролились.
І пам’ятай своїх героїв,
Їх шанувати поклянись.
Залишиться кривавий лютий
В серцях вкраїнських громадян.
Не панувати злу в країні!
Хоч стогне вся земля від ран…
Вшануй хвилиною мовчання,
Вкраїнцю, тих, що полягли.
Вони за тим злетіли в небо.
Щоб в мирі й щасті ми жили…
  
  
Слава Героям Небесної Сотні, слава українським воїнам, які з гідністю та честю виконують свій святий обов’язок захисту нашої Батьківщини. Будьмо гідні своїх героїв, які віддали свої життя за нашу свободу та право на вільний розвиток. Слава Україні!!!

Переглядів: 140 | Додав: Prostor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: