Вітаю Вас, Гость
Головна » 2018 » Июнь » 25 » випускний вечір
10:32
випускний вечір

Пройшло незвичайне свято, якого немає в жодному календарі. У цьому святі поєднані біль розставання і світлі надії, радість зустрічі з майбутнім. Простилися зі школою наші випускники. Пройшов – випускний вечір!

Це день розставання зі школою, рідними затишними стінами, такими знайомими коридорами, щирими друзями, добрими наставниками, які стільки душі, серця й знань вклали в кожного з своїх випускників. Зовсім недавно останнім акордом симфонії відлунав останній дзвінок, залишилися позаду і казково-незвіданий світ пізнання, і щире спілкування, а попереду самостійне життя, Радісно розправляти крила, але так боляче лишати рідні місця, де пролетіло 17 трепетних неповторних літ.

У цей урочистий день простилися із рідною школою випуск-2018 року. Ми , вчителі, передали свої знання випускникам, вклали в кожного з них часточку свого серця, намагалися допомогти їм знайти своє місце в житті. Хай же воно буде сповнене радістю, творчою працею, щастям. Досягти цього буде нелегко, кожен з випускників піде своїм власним шляхом, не оглядаючись, не чекаючи підказок, і кожному доведеться шукати відповіді на безліч питань, які ставитиме їм життя.
      

Переглядів: 449 | Додав: Prostor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: