Вітаю Вас, Гость
Головна » 2022 » Февраль » 1 » дистанційне навчання
07:36
дистанційне навчання
З 31.01.2022 старшокласники переходять на дистанційне навчання
28.01.2022і відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій стосовно організації освітнього процесу в закладах освіти на території громади, яке терміново скликав міський голова Валерій Скрипніченко.
За результатом засідання прийняли рішення з 31 січня 2022 року протягом двох тижнів організувати освітній процес у закладах загальної середньої освіти для учнів 5-11 класів з використанням технологій дистанційного навчання.
Також під заборону підпадають проведення в очній формі будь-яких масових освітніх, спортивних та культурно-мистецьких заходів у закладах освіти, організованих екскурсійних поїздок, виїздів груп учнів у туристичні подорожі.
Учні 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, а також здобувачі дошкільної освіти, незалежно від епідемічної ситуації, продовжують відвідування закладів освіти за умови дотримання в них відповідних санітарних протиепідемічних заходів та здійснення обов’язкового щоденного контролю за станом здоров’я.
Переглядів: 149 | Додав: Prostor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: