Вітаю Вас, Гость
Головна » 2022 » Июнь » 6 » останній дзвоник
08:58
останній дзвоник
Шановні випускники, вчителі, школярі, батьки!
Від щирого серця вітаємо всіх вас з Днем останнього дзвоника та закінченням 2021/2022 навчального року!!
Через страшну війну, яка спіткала нашу Батьківщину, нетрадиційно закінчується навчальний рік і «останній дзвоник» лунає в онлайн режимі.
Для школярів сьогоднішній дзвінок – це старт літніх канікул. Тож бажаємо нашим учням добре відпочити, набратися незабутніх вражень та сил перед початком нового етапу навчання.
Шановні вчителі, дякуємо вам за самовіддану працю, невтомний творчий пошук, за турботу і знання, які ви віддавали своїм вихованцям. Бажаємо нових успіхів, життєвих сил і натхнення!
Сердечно дякуємо батькам, за підтримку, розуміння і допомогу!
Особливий радісний і пам’ятний день сьогодні для випускників, адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя.
Дорогі випускники, бажаємо вам міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Пам'ятайте, яку професію ви не обрали б, саме головне - залишайтеся Людьми: добрими, чуйними, щирими. Щасти вам у всьому! У добру путь!
Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією на життєві гаразди та успіхи!
Переглядів: 114 | Додав: Prostor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: