Вітаю Вас, Гость
Головна » 2018 » Май » 25 » Свято Останнього Дзвоника
16:56
Свято Останнього Дзвоника
Привітання зі святом останнього дзвоника від батьків, школярів, вчителів та директора школи

25 травня пролунав останній дзвоник для п'яти випускників нашої школи та сповістив учнів про початок літнього відпочинку. 
Сердечно вітаємо зі святом Останнього Дзвоника, що символізує закінчення навчального року. Для багатьох учнів – це успішне подолання чергового рубежу в шкільному житті, перехід до наступного класу, а для випускників сьогоднішній день особливо радісний і пам’ятний. Адже вони прощаються зі школою й вирушають у самостійне доросле життя, в якому щодня доведеться робити власний вибір та відповідати за свої вчинки. 

    
  
  

Україні сьогодні, як ніколи, потрібні роботящі руки, розумні голови, дбайливі господарі, люди нової генерації та високодуховні громадяни.
Щиро бажаю вам, шановні випускники, міцного здоров’я, успіхів, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності! Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Щасти вам у всьому! В добру путь!

Переглядів: 448 | Додав: Prostor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Имя *:
Email *:
Код *: